Jesus Christ

Hvad med et nyt liv?

Ønsker du et tilfredsstillende forhold til kjærlighetens Gud? Ikke en formell og fjern Gud som ønsker religiøse seremonier, men en Gud som elsker deg personlig og som ønsker å fylle ditt liv og hjerte med kjærlighet, glede og fred – en Gud som ønsker å kommunisere med deg, veilede deg gjennom livet, trøste deg når du er nedfor, erstatte stress og bekymringer med tro og tillit, vise deg hvordan du kan leve i kjærlighet og harmoni med deg selv og andre, og gi deg svar og løsninger når du trenger dem.

Og ikke nok med det, hva med en garantert fribillett til Himmelen når dette livet er over? Du kan få alt dette i dag, og tro det eller ei, det er enkelt!

Selv om vi prøver så godt vi kan, er det ikke noen av oss som er gode nok til å frelse oss selv og derigjennom få tilgang til Himmelen. Bibelen sier at “alle har syndet og mangler Guds herlighet (frelse)” (Romerbrevet 3:23). Men de gode nyhetene er at Gud sendte Jesus for å ta menneskehetens byrde av synder på seg selv, slik at de som tror på Ham og tar imot denne gaven, som er gratis, kan få tilgivelse for alle sine feilgrep og synder, bli gjenforent med Gud og oppleve kjærlighet og frihet i all evighet i Himmelen. “For så har Gud elsket verden (deg og meg) at Han ga sin sønn, den enbårne (Jesus Kristus) for at enhver som tror på Ham ikke skal fortapes (bli dømt), men ha evig liv (Himmelen for alltid)” (Bibelen, Johannes 3:16).

Det høres kanskje for enkelt eller til og med naivt ut, likevel er dette planen som den store universets skaper har valgt for å vise og bringe sin kjærlighet, sannhet og frelse til oss alle. Det var med vilje Han gjorde det så enkelt for at hvem som helst kan ta imot Hans kjærlighet, uansett rase, religion eller sosial status. - Hvemsomhelst, når som helst! Faktisk er det så enkelt å be Jesus komme inn i ditt liv at Han sa at hvis du ikke ydmyker deg selv og blir som et lite barn, kan du aldri komme inn i Himmelens rike! (Bibelen, Markus 10:15).

Jesus elsker deg og vil gi deg denne vidunderlige gaven her og nå hvis du vil be denne lille bønnen av hele ditt hjerte og be Han komme inn.

“Kjære Jesus, jeg tror at du døde for meg og at du elsker meg. Jeg åpner hjertet mitt til deg og inviterer deg inn. Tilgi meg for de feil jeg har gjort og vær snill å gi meg din gave, som er evig liv i Himmelen. Fyll meg med din kjærlighet, fred og glede og hjelp meg å gi det videre til andre. Amen.”

Ok, jeg har bedt denne bønnen. Hva nå? Start ditt nye liv.

Gud har skapt oss med et behov for å elske og å bli elsket. Han er den eneste som kan tilfredsstille den dypeste lengsel i hver menneskesjel etter fullkommen kjærlighet og total forståelse. De jordiske ting kan tilfredsstille kroppen, men bare Gud og hans evigvarende kjærlighet kan fylle den verkende åndelige tomheten i hjertet, den plassen som Han ene og alene skapte til seg selv. Menneskets ånd kan aldri bli helt tilfreds med noe annet enn fullstendig enhet med den store og kjærlige Ånd som skapte den.