The Family International - Missionserklæring

The Family International (TFI) er

Et internationalt kristent fællesskab dedikeret til at formidle budskabet om Guds kærlighed til mennesker rundt om i verden. Vi forsøger at bringe håb og åndelig fornyelse igennem Jesu Kristi kærlighed, der ikke sætter betingelser, ikke kender grænser eller bekymrer sig om race, tro og social status. Vi bestræber os på at gøre en forskel i verden ved at tilbyde åndelige løsninger til livets udfordringer og omsætte Guds kærlighed til handling, der resulterer i venlighed, medfølelse og en forbedring af andres liv. Vi forsøger at følge i Jesus' fodspor, hans opgave var "at bringe det gode budskab ... at udråbe frigivelse for fanger og syn til blinde, at sætte undertrykte i frihed" (Bibelen, Lukas 4:18)

Vi har forpligtet os til:

  • At gøre verden bedre: At bringe budskabet om Guds kærlighed til menneskeheden.

Vi brænder efter at forandre verden ved at lære folk at kultivere et personligt forhold til Gud, så de også kan forandre deres del af verden. Vi bestræber os på at dele budskabet om Guds kærlighed og frelse med alle og enhver.

  • Åndelig udvikling: At fremme den enkeltes åndelige bevågenhed.

The Family International's recurser er grundlagt på Kristne principper. De fremmer spirituel modenhed og udvikling. Principper der kan omsættes til praksis i hverdagen.

  • Humanitær bistand: At forbedre livet for dårligt stillede.

Medlemmer forsøger at opfylde andres behov igennem humanitær indsats på mange områder og forsøger efter bedste even at opfylde behov for trængende, flygtninge og underpriviligerede.

Copyright © 2014, 2017 by The Family International